Waarden

Flexibiliteit

Op basis van de noden van de klant, gestuurd door de grootte en de structuur van het bedrijf, passen wij ons takenpakket en onze begeleiding aan.

No-nonsense aanpak

Eenvoudige en eerlijke oplossingen, ondersteund met de nieuwste technologieën zodat we u als klant efficiënt kunnen begeleiden.

Blijvend leren

Een groeiend bedrijf waar gezonde bedrijfsgroei gecombineerd wordt met persoonlijke groei, gestimuleerd door een constante ‘leer- en verbetercultuur’.

Duurzaamheid

Wij kiezen voor de digitale aanpak, paperless accounting zoals het digitaliseren van al uw boekhouddocumenten zodat wij ons steentje bijdragen aan een gezondere wereld.

De waarden en visie van Thesora

Missie

Maatwerk van A tot Z

De KMO´s

We willen onze klanten doen groeien in hun ondernemerschap en daarom actief deel uitmaken van hun projecten. Wij staan ook klaar om hen doorheen kwade dagen te helpen.

Naast onze basistaak, van accountant en belastingconsulent, willen wij de actieve ondernemers in de eerste plaats als “financieel adviseur” bijstaan. Het ontbreekt de meeste KMO’s immers aan een eigen CFO. Wij willen dan ook de voornaamste taken van een financieel directeur graag op ons nemen in een maandelijkse rapportering op uitnodiging van de raad van bestuur.

Indien de nood daartoe zou bestaan, zijn wij ook bereid om samen met de aandeelhouders en bedrijfsleiders al dan niet als onafhankelijke bestuurder een visie en missie te ontwikkelen en een strategie uit te zetten om de gestelde doelen te kunnen bereiken en meteen er voor te zorgen dat de vennootschap “behoorlijk”, volgens welbepaalde waarden en gebruik makende van welbepaalde spelregels, bestuurd wordt.

Ook aan familiebedrijven willen wij passende aandacht geven en waar nodig adviseren of bemiddelen tussen het bedrijf, dat winstgevendheid en productiviteit dient na te streven, de aandeelhouders, die enkel oog hebben voor return en waardevermeerdering, en de familie, waar harmonie, gelijkheid en eenheid vaak zoek is.

Ook moet bloeiend ondernemerschap samengaan met levenskwaliteit voor de aandeelhouder/ondernemer of bedrijfsleider.

De VZW’s en autonome overheidsbedrijven

Het is onze missie om deze dienstenverstrekkers te helpen groeien via het verschaffen van onmiddellijk toepasbare inzichten en kennis die hun in staat stellen hun potentieel te verruimen.

In de rand

Wij willen dé referentie zijn in de regio in de overtuiging dat onze groei hand in hand gaat met de groei van onze klanten.

Lijkt onze service je wat? Neem contact met ons op.