Over Thesora

Maatwerk van A tot Z in de Brusselse rand

Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel.

Ons team van experten profileert zich als een betrouwbare partner voor de KMO door proactieve dienstverlening en bijstand in de financiële behoeften van onze klanten.

De nadruk ligt hierbij op kwaliteit, kennis en een gepersonaliseerde aanpak. Wij zijn de eerste assistent van de bedrijfsleider.

De hoofdrolspelers van het kantoor zijn allen erkende accountants-belastingconsulenten, aangesloten bij het ITAA (www.itaa.be)

Ingevolge de toenemende opportuniteiten voor KMO’s in Europa en zelfs ver daarbuiten, levert ons kantoor ook diensten aan internationale klanten.

Hierbij worden we ondersteund door de contacten die we zelf hebben opgebouwd in de voor ons land belangrijkste EU-lidstaten.

Thesora ontvangt u graag in haar kantoor te Dilbeek, op een boogscheut van de Brusselse Ring. Bovendien kunt u ook terecht in ons kantoor te Roosdaal.

De naam Thesora is het Griekse woord voor “schatkist”. Hiermee brengen wij onze kerntaak tot uitdrukking: we begeleiden de ondernemer die zijn persoonlijk vermogen en dat van zijn onderneming wenst op te bouwen en veilig te stellen.

De geschiedenis van Thesora

Geschiedenis

De oorsprong van ons kantoor dateert uit de jaren ’80. In 2004 kreeg het een nieuwe impuls onder leiding van Paul Speeckaert en Herman Smet, beiden reeds vele jaren in trouwe dienst.

De waarden van Thesora

Onze Waarden, Visie en Missie

Accountancyprestaties en fiscale adviesverlening op zich volstaat niet meer voor de cliënten die wij vandaag bedienen. Wij maken het verschil met onze waarden, visie en missie.

Lijkt onze service je wat? Neem contact met ons op.